Головна Новини Фермер, який нещодавно погрожував самогубством, знову мітингував біля тернопільської прокуратури (Відео)

Фермер, який нещодавно погрожував самогубством, знову мітингував біля тернопільської прокуратури (Відео)

Знову біля стін тернопільської прокуратури. Вимоги ті ж – повернути втрачене. Анатолій Замлицький – фермер з Волочиська Хмельницької області. За словами чоловіка, він втратив чимало гектарів землі та техніку, і тепер не може ніяк повернути те, що належить йому згідно з законом.

Будучи у розпачі, пан Анатолій нещодавно навіть спробував вчинити самопідпал. З каністрою у руках він виліз на кількаметрової висоти конструкцію. Від фатального вчинку фермера врятував прокурор області, який вилізши на білборд, провів з ним перемовини. Тоді посадовець пообіцяв посприяти у законному вирішенні цієї проблеми, повідомляє Файне місто

Чому чоловік знову повернувся під стіни Тернопільської обласної прокуратури – журналістам “Файного міста” розповів сам Анатолій Замлицький.

“Я з 2014 року ходжу по інстанціям, щоб повернули мені 800 гектарів вкраденої кукурудзи, у тому числі 27 гектарів – державної. Не можу на сьогодні знайти ні одного кілограма. Обіцяють одне, а роблять зовсім інше. Ухвали суду, які приймаються вже у Тернополі, приймаються без моєї участі. Я не багато прошу – щоб повернули те, що є моїм. Я тут сиджу, бо хочу справедливості. Якщо вона в Україні є”, – каже пан Анатолій.

Більш детально про вимоги чоловіка – у нашому відеоматеріалі.

Нагадаємо, 23 червня на Збаразькому кільці у Тернополі чоловік намагався вчинити самогубство. Він виліз на металеву конструкцію для рекламних щитів з каністрою у руках. Згодом облив себе бензином та прив’язався до флагштока прапора. Там чоловік провів близько години.

На місце виїхали оперативні служби Тернополя. Кільце обгородили. Усні вмовляння на відстані не допомогли. Тому до чоловіка піднявся прокурор Тернопільської області Петро Бойко. Після розмови з посадовцем чоловік спустився на землю. Подію також прокоментував керівник прокуратури Тернопільської області Петро Бойко.

https://www.facebook.com/watch/?v=788836861921754
https://www.facebook.com/watch/?v=2645492605662904