Головна Новини Фермер з Тернопільщини відкриває власний готельний комплекс з бджолотерапією

Фермер з Тернопільщини відкриває власний готельний комплекс з бджолотерапією

Фермер з Тернопільщини Андрій Піцань планує розвивати свій бізнес: створити готельний комплекс та зайнятися бджолотерапією.

Детальніше про це розповідає Агроцентр.

Коментар: Планів у нас дуже багато, проте їх реалізація залежить від ситуації у країні та у світі. На жаль, зараз ситуація нестабільна, до того ж люди з сіл масово виїжджають за кордон, що значно скорочує кількість робітників, а отже, і виробничі потужності. Ми найближчим часом не збираємося емігрувати, але є задуми на рахунок створення готельного комплексу“, – коментує фермер.

Деталі: Фермер з Тернопільщини Андрій Піцань є одним із засновників бізнесу виїзного харчування у селі, а також має власне фермерське господарство “Агробуржуй”, яке займає близько 20 га землі. Тут вирощують пшеницю, ячмінь, овес, тощо.

Наразі, фермер планує створити додаткове і виробництво. Наприклад, зробити апібудинок для бджолотерапії, адже для цього є і мед, і велика пасіка, і зацікавлені відвідувачі.

Коментар: Мій бізнес отримав новий виток розвитку, це дає натхнення та додатковий стимул до праці“, – зазначив Андрій Піцань.

Джерело: сайт Куркуль