Головна Новини У яких закладах під час карантину тернополяни зможуть замовити доставку їжі?

У яких закладах під час карантину тернополяни зможуть замовити доставку їжі?

Як ми вже повідомляли, від 17 березня в Тернополі посилюють заходи для боротьби з поширенням коронавірусу. Відповідно до рішення штабу прийнято з сьогоднішнього дня припинити роботу закладів громадського харчування, торгово – розважальних центрів, ринків тощо. Відтак тернополяни зможуть скористатися послугою доставки їжі з улюблених закладів, хоча не з усіх. Про те, хто продовжує працювати, ми поцікавилися у дирекціях компаній.

«Каштанова сім’я ресторанчиків» від завтрашнього дня припиняє роботу та доставку їжі зокрема.

Натомість у «Сім’ї ресторанів Файного Міста» повідомили, що всі їхні заклади не працюватимуть під час карантину,  але продовжать доставляти їжу.

Зачиняться також чотири ресторани мережі «Автопорт» у Тернополі, які обіцяють продовжувати доставку піци та шашлика у звичному режимі.

Власник мережі закладів «Самогонної ресторації» Михайло Гросуляк звернувся до своїх клієнтів у відеоролику і повідомив, що всі його заклади також зачиняються, але доставку від «Самогонної» можна замовляти і на час карантину.

Перша старотарнопільська ресторація “Леліва” знаходиться на карантині, але через карантин тут започатковують доставку. “Хотіли нашу доставку запустити якось грандіозніше ,але вірус вирішив інше”, – зазначають ресторатори. 

Піцерія «Scorini»  для своїх клієнтів передбачила два варіанти співпраці: тут залишили доставку та можливість забрати замовлення самостійно з закладу. У закладі оформили спеціальне “вікно доставки”, через яке можна отримати своє замовлення.

Заклад «Суші 39» продовжуватиме здійснювати доставку,  от щодо можливості піци чи суші «на виніс» – ще думають.