Головна Новини У Чортківському районі лоб в лоб зіткнулися Volkswagen Passat та Opel Vectra...

У Чортківському районі лоб в лоб зіткнулися Volkswagen Passat та Opel Vectra (фото)

20 серпня о 19:36 на автодорозі обласного значення Бучач – Возилів, поблизу с. Сороки Золотопотіцької територіальної громади Чортківського району відбулося зіткнення легкових автомобілів «Volkswagen Passat» та «Opel Vectra», внаслідок чого четверо осіб зазнали травмування.

Для ліквідації наслідків дорожньо-транспортної пригоди на місце події залучався черговий караул 9-ї державної пожежно-рятувальної частини 4-го державного пожежно-рятувального загону. За допомогою спеціального обладнання співробітники ДСНС деблокували водія автомобіля «Opel Vectra», громадянина 1992 року народження, який найбільше постраждав внаслідок ДТП та опинився затиснутим серед уламків понівеченого транспортного засобу. Рятувальники вивільнили його та передали працівникам екстреної медичної допомоги.

З діагнозом «Значні переломи, внутрішня кровотеча» чоловіка госпіталізовано в Бучацьку міську лікарню. Також деблоковано пасажирку «Volkswagen Passat», громадянку 2002 року народження. З діагнозом «Політравма» її госпіталізовано в Тернопільську університетську лікарню. Ще двох потерпілих з діагнозом «Політравма» госпіталізували в Бучацьку міську лікарню.