Головна Новини У Чортківському районі волонтери виготовляють “бойовий листок”

У Чортківському районі волонтери виготовляють “бойовий листок”

armija_ukrajina_soldat14 лютого, вийшло перше число друкованого інформаційного бюлетеня (бойового листка) Чортківського районного військового комісаріату під назвою «Український воїн». До створення видання такого взірця ініціаторів спонукала ескалація конфлікту на Сході України, саботаж мобілізаційних процесів та найважливіше – посилення впливу ворожої пропаганди на місцеве населення, пише Золота пектораль.

soldad_Ukrainy_n333-page-001-212x300

У бюлетені друкуватимуться матеріали різного змісту та жанру. Чільне місце, безумовно, займатимуть розповіді про наших захисників-героїв, волонтерів та інших осіб, які докладають максимальних зусиль для перемоги над окупантами. Читачі матимуть змогу ознайомитися з доступною інформацією на військову тематику, а також з повідомленнями військового комісаріату про заходи з питань мобілізації, допомоги військовослужбовцям та їх сім’ям тощо. Видання планується випускати кожного тижня і воно обіцяє бути вельми цікаве для всіх категорій читачів.
Виготовлення зазначеного бюлетеня здійснюватиметься за пожертви благодійників. Зокрема його перше число вийшло завдяки сприянню пана Любомира Білика, директора Чортківського державного медичного коледжу, Заслуженого лікаря України. Долучитися до цієї корисної справи мають намір керівники місцевих аграрних підприємств та інші люди доброї волі. З цих чи будь-яких інших питань прохання звертатися до Чортківського райвійськкомату.
Шеф-редактор бюлетеня полковник ЗСУ Леонід Підручний, випусковий редактор – Михайло Опиханий, комп’ютерна верстка і дизайн – Андрій Боднар. Друк і технічне забезпечення – видання “Золота Пектораль”. До його творення запрошуються також всі бажаючі творчі особистості.
Знакове, що цей бойовий листок єдиний у Тернопільській області, а можливо й в Україні зокрема.