Головна Новини У Чортківському державному медичному коледжі – випускний. Фото

У Чортківському державному медичному коледжі – випускний. Фото

Дипломи Чортківського державного медичного коледжу вчора, 26 червня, урочисто отримали випускники спеціальностей “Лікувальна справа”, “Сестринська справа”, “Фармація”, “Стоматологія ортопедична”. Щасливі вихованці коледжу отримували документ з рук свого наставника директора закладу, Заслуженого лікаря України,кандидата медичних наук та депутата обласної ради Любомира Білика.

Привітали випускників із завершенням навчання голова обласної ради Віктор Овчарук та заступник начальника управління – начальник відділу надання медичного обслуговування населення Тетяна Скарлош.

“Ми стоїмо на порозі великих змін у системі охорони здоров’я, і саме ви будете провідниками цих змін, саме вам випала честь і можливість робити все, щоб і наука, і медицина на Тернопільщині розвивалась, адже, які б реформи не впроваджувались в державі, чинник професійності кадрів завжди залишатиметься пріоритетним. Тому продовжуйте навчатись, удосконалюйтеся і завжди пам’ятайте, що нашій державі потрібні розумні та мудрі фахівці, ваше молодече завзяття, активна громадянська позиція.

Впевнений, що викладачі Чортківського медичного коледжу заклали у вас величезний потенціал, знання та моральні цінності, які ви вправно використаєте у своїй професійній діяльності та станете новою медичною елітою, що славитиме не лише наш край, а й усю Україну. Прямуйте до цієї мети твердо і впевнено. А ще, і це не менш важливо, ви виросли справжніми патріотами нашої Української держави, нашої Тернопільщини, і, звичайно, вашого Чортківського коледжу” – наголосив Віктор Овчарук.

В свою чергу, заступниця начальника управління охорони здоров’я Тернопільської обласної державної адміністрації висловила найщиріші вітання від очільника медицини Тернопільського краю Володимира Богайчука, так як він не зміг завітати на урочистості у зв’язку із тим, що перебував із робочим візитом у Києві, та від усієї команди управління охорони здоров’я.

“Шановні випускники, цей хвилюючий, сповнений емоціями день, – проміжна віха у вашому житті, з якої ви починаєте свій самостійний шлях. Перед вами широка дорога в світ. Віримо, що ви пройдете нею впевнено, отримаєте багато перемог і досягнете вершин професійного успіху. Не зраджуйте медицині, будьте вірні своїй професії. Я вірю, що разом з вами ми виведемо систему охорони здоров’я на інший рівень. Адже, саме вам визначати ті високі стандарти надання медичної допомоги в Україні” – наголосила Тетяна Ярославівна.