Головна Новини У “червоних зонах” Тернопільщини вирішили заборонити роботу транспорту, шкіл, садочків та підприємств

У “червоних зонах” Тернопільщини вирішили заборонити роботу транспорту, шкіл, садочків та підприємств

З понедаліка, 7 вересня, чимало адміністративних територій Тернопільщини опиняться у “червоній зоні”. У зв’язку із цим сьогодні відбулися термінові засідання Тернопільського та обласного штабів.

Під час засідання обласного оперативного штабу по боротьбі з коронавірусом одноголосно проголосували за те, щоб на територіях, які відносяться до “червоної зони”, заборонили роботу навчальних закладів, громадського транспорту тощо.

Також зобов’язали голів районних адміністрацій та міських голів дотримуватися чітких прописаних МОЗом протиепідемічних правил та ввести з понеділка суворий карантин.

У червоній зоні – Бережани, Чортків, Тернопіль, Бережанський, Чортківський, Монастириський, Бучацький, Гусятинський, Теребовлянський та Тернопільський райони, відтак на цих територіях з понеділка – 7 вересня, заборонена робота громадського та міжміського транспорту, робота шкіл та садочків, робота усіх суб’єктів господарювання, крім АЗС, аптек, та продуктових магазинів, – відзначила Оксана Чайчук, головний санітарний лікар Тернопільщини. – Дана заборона діє на період до наступного засідання штабу, де будуть переглядати зонування Тернопільщини”, Тернополяни 
Сюжет: Медіатор

 

Нагадаємо, сьогодні під час міського штабупо боротьбі з коронавірусом прийняли рішення не зупиняти “життя” міста. Тож з понеділка у Тернополі працюватимуть школи, садочки та громадський транспорт у “спецрежимі”.