Головна Новини У центрі Тернополя воюють із стихійною торгівлею

У центрі Тернополя воюють із стихійною торгівлею

У літній період року у м.Тернополі активізувалась несанкціонована торгівля на вулицях. Працівниками управління муніципальної інспекції постійно вживаються заходи по припиненню несанкціонованої торгівлі на вулицях міста. Особливо торгівля з рук активізувалась по вул. Б.Хмельницького та Чорновола. Інспекторами муніципальної інспекції проводяться щоденні чергування в денний та вечірній час на вказаних вулицях на предмет недопущення захаращення тротуарів торгівельним обладнанням та експозицією.
Одночасно із правопорушниками проводяться профілактичні бесіди щодо порушень ними Правил благоустрою м.Тернополя та про необхідність здійснення торгівлі на ринках міста. Разом з тим, на осіб-порушників, які не виконують законних вимог інспекторів, протягом 25-26 червня по вул. Б.Хмельницького оформлено 2 адміністративних протоколи за ст.152 КУпАП.
До слова, від початку року інспекторами управління за аналогічні порушення оформлено 116 адміністративних протоколи та надіслано до уповноважених органів на розгляд та накладення адміністративних стягнень у виді штрафів .
Хочемо нагадати, за вказані порушення законодавством передбачено накладення штрафів на громадян від 340грн. до 1360грн. і на посадових осіб, громадян-суб’єктів підприємницької діяльності – від 850грн. – 1700грн.