Головна Новини У ТОВ «БМбуд» розповіли про поточні роботи на дорогах Тернопільщини

У ТОВ «БМбуд» розповіли про поточні роботи на дорогах Тернопільщини

Працівники ТОВ «БМбуд» продовжують ямковий ремонт на дорогах області. Зокрема, цього тижня наші бригади працюють на ділянках Городище-Зарваниця-Бучач та Бережани-Підгайці-Монастириська.

Щодо Івано-Франківської області, то там такі роботи виконуються на автодорогах Бурштин-Калуш та Н-18.

ТОВ “БМбуд” уже ліквідовує ямковість гарячим асфальтобетоном. Раніше, нагадаємо, через низькі температурні показники, виконувалися роботи лише холодними сумішами.

Зауважимо, ремонтні дороги на дорогах у негоду – вимушені. Адже це потрібно робити задля безпеки учасників руху, бо через вибоїни можуть траплятися ДТП. Тому аварійний ремонт проводиться, попри те, що він справді має тимчасовий ефект.

Також працівники компанії вже виконали роботу, яка пов’язана із прибиранням дорожніх знаків та віх, які використовувались у зимовий період. Цьогоріч, зауважують, прибирали їх дещо пізніше, зважаючи на погодні умови. Йдеться про ділянки доріг на Р-43, Р-39, Р-20, Н-18, М-12 та напрямки Бережани-Нараїв-Брюховичі, Бережани-Підгайці-Монастириська та Галич-Підгайці-Сатанів.

Окрім цього, впродовж тижня бригади «БМбуд» прибирали сміття на автошляхах, які обслуговують, в Тернопільській та Івано-Франківській області та на деяких ділянках влаштовували кювети. Зокрема, йдеться про дороги Зарваниця-Бучач та Бережани-Підгайці-Монастириська.