Головна Новини У Тернополі ДТП – школяр отримав поза вуха

У Тернополі ДТП – школяр отримав поза вуха

Школяр, який створив аварійну ситуацію на вулиці Лучаківськогоу Тернополі отримав від водія поза вуха.

Неповнолітній, раптово вибігши на проїжджу частину, ледь не спровокував зіткнення двох автівок. Водій однієї з них приклався до виховання пішохода не зовсім гуманними методами.

Бити дитину та ще й чужу – незаконно. Але свою поведінку житель Підгороднього Тернопільського району пояснив тим, що був у стані сильного душевного хвилювання, адже ледь не став учасником аварії. А все через підлітка, що раптово вибіг на дорогу.

До працівників поліції зателефонував очевидець інциденту і повідомив про те, що невідомий чоловік, який керував автомобілем «Мерседес» жовтого кольору  наніс тілесні ушкодження малолітній особі та втік з місця події. Правоохоронці оперативно встановили «педагога з культури поведінки на дорозі». Чоловік не заперечував, що дійсно надавав запотиличників якомусь хлопчині через котрого ледь не допустив зіткнення з іншим транспортним засобом.

Поліцейські запропонували матері неповнолітнього звернутися до лікарів, аби встановити тяжкість завданих тілесних ушкоджень, проте жінка відмовилася від надання медичної допомоги синові.

Деталі інциденту ще встановлюються. Повідомлення про подію внесено до єдиного обліку.