Головна Новини У Тернопільській області очікуються морози та ожеледиця

У Тернопільській області очікуються морози та ожеледиця

Про це повідомили в обласному гідрометцентрі. 

  •  21 листопада погода в області: Хмарно. Вночі без істотних опадів. Вдень подекуди сніг та мокрий сніг. Вночі та вранці туман. Слабка ожеледь. На дорогах ожеледиця. Вітер північний, 5 – 10 м/с. Температура впродовж доби від 3° морозу до 2° тепла. Місто: Хмарно. Без істотних опадів. Вночі та вранці туман. Слабка ожеледь. На дорогах ожеледиця. Вітер північний, 5 – 10 м/с. Температура впродовж доби від 1° морозу до 1° тепла. Погіршення видимості в тумані 200 – 500 м. Попередження про метеорологічні явища: Область, місто: 21 листопада вночі та вранці туман видимістю 200 – 500 м. На дорогах ожеледиця. (І рівень небезпечності, жовтий – НМЯ І).
  • 22 листопада: Хмарно з проясненнями. Без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер південний, 5 – 10 м/с. Температура вночі 2 – 7° морозу, вдень від 2° морозу до 3° тепла.
  • 23 листопада: Хмарно з проясненнями. Без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний, 7 – 12 м/с. Температура вночі 0 – 5° морозу, вдень від 2° морозу до 3° тепла.