Головна Новини У тернопільській лікарні неадекватний чоловік розтрощив двері та побив фельдшера (Фото)

У тернопільській лікарні неадекватний чоловік розтрощив двері та побив фельдшера (Фото)

Напевно рідко хто задумується за яких умов доводиться працювати лікарям. Як їм чергувати у нічні зміни? Як постійно бути у зоні підвищеного ризику? Як стикатися з не завжди адекватною оцінкою та сприйняттям людей?

А є багато випадків, які часто не розповідають громадськості, коли лікар чи інший медичний працівник залишаються незахищеними і не можуть подбати про власну безпеку. Один із таких прикладів, коли неконтрольовані, «підігріті» алкоголем особи вчиняють п’яні дебоші й дозволяють собі нецензурні висловлювання й застосування фізичної сили, повідомили на сторінці Тернопільської університетської лікарні

‼️ Такий випадок стався у ніч на 14 грудня. До нашої лікарні у приймальне відділення привезли чоловіка у стані алкогольного сп’яніння. З ним приїхала «група підтримки». В якийсь момент один з чоловіків почав буянити, влаштував сварку й розтрощив пластикові двері у приймальному відділенні та оглядовій. Усе це підкріплено фото та відеодоказами.

Звичайно, дані факти зафіксувала також поліція. Утім, за такий акт вандалізму даній особі загрожує лише мінімальний штраф і нічого більше…

То чи мають місце якісь пояснення даним вчинкам?

У коментарях Яна Поліщук додала: “Забули згадати про фельдшера 103,який отримав травми…хто має відшкодувати завдані збитки його здоров’ю?І такі випадки не поодинокі.Мало того що працюють за копійки,то їх ще б’ють агресивні пацієнти.З таким відношенням скоро не буде кому на виклики їздити.Нама звідки чекати добра”