Головна Новини У Тернопільську лікарню привезли побитого, брудного та нетверезого підлітка. Деталі інциденту

У Тернопільську лікарню привезли побитого, брудного та нетверезого підлітка. Деталі інциденту

У стані алкогольного сп’яніння, з переломом носа, струсом й закритою черепно-мозковою травмою до приймального відділення обласної дитячої лікарні бригада швидкої допомоги привезла неповнолітнього жителя Тернополя. Про це на лінію “102” повідомив черговий лікар медзакладу.

За словами потерпілого, травми він отримав в одному з розважальних закладів обласного центру.

На повідомлення медиків зреагували правоохоронці, оскільки потерпілий – сімнадцятирічний юнак, а травми отримав близько четвертої ранку 29 січня. За попередніми даними, хлопць разом з однолітками відпочивав в розважальному закладі. Усі перебували в стані алкогольного сп’яніння. Між двома з компанії виникла суперечка, яку вони вирішували силою. Дані розбірки завершилися для одного з тернополян лікарнею. Проте потерпілий не зізнається, хто і за що його побив.

З’ясовують працівники поліції і те, де неповнолітні взяли алкоголь – чи купили у магазині, чи їм продали у розважальному закладі. Юнак відповідатиме за порушення відповідно до статті 178 КУпАП – розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п’яному вигляді.

Правоохоронці закликають батьків стежити за своїми дітьми, цікавитися, де і з ким вони проводять вільний час. Пам’ятайте, за невиконання або неналежне виконання обов’язків щодо виховання дітей, батьки можуть бути притягнуті до різних видів юридичної відповідальності.