Головна Новини У тернопільському центрі зайнятості чекає роботи 42 переселенців

У тернопільському центрі зайнятості чекає роботи 42 переселенців

роботаУ Тернопільському міськрайонному центрі особлива увага приділяється роботі з особами, переміщеними із зони АТО, АР Крим та м. Севастополя. Для комплексного вирішення питань працевлаштування внутрішньо переміщених осіб створено мобільну групу із залученням представників волонтерських та громадських організацій.

До Тернопільського міськрайонного центру зайнятості у пошуках роботи у січні 2015 року звернулись 13 осіб, які перемістилися з тимчасово окупованої території та районів проведення антитерористичної операції: 2 особи, які прибули для тимчасового проживання з числа мешканців АР Крим та м. Севастополя, 8 мешканців Донецької та 3 – Луганської областей.  Чисельність переселенців з урахуванням зареєстрованих на початок року, склала 71 чол., з них 3 особи – працевлаштовані.

За станом на 01 лютого 2015 року на обліку у центрі зайнятості перебуває 42 переселенці із окупованих територій та жителів східних областей України, які володіють наступними професіями та спеціальностями:

еколог, юрист, інженер з комп’ютерних систем, програміст, економіст, бухгалтер, лікар-невропатолог, лікар сімейної медицини (терапевт), сестра медична, художник — оформлювач, гірник-бурильник (ПТУ), гірник підземний, гірник-оббирач гірничих виробок, майстер гірничний, інженер-будівельник, математик, бібліотекар, психолог, вчитель фізкультури, технік-технолог (хімічна технологія та інженерія). Спеціалістами центру зайнятості проводиться відповідна робота щодо сприяння їм у підборі підходящої роботи.

Оскільки виникли проблеми з працевлаштуванням цих громадян на наявні вакансії, просимо соціально-відповідальний бізнес м.Тернополя та Тернопільського району, підприємства, установи, організації розглянути можливість працевлаштування згаданих осіб.

Зі своїми пропозиціями просимо звертатись до фахівців Тернопільського міськрайонного центру зайнятості за контактними телефонами: 52-71-35,