Головна Новини У тернопільських маршрутках не поступаються місцем навіть малюкам?

У тернопільських маршрутках не поступаються місцем навіть малюкам?

Тернополяни у соцмережах обговорюють пост тернополянки Марія Корчевська у тернопільській соцгрупі. Вона розповіла, як спостерігала у маршрутці за неприємною картиною. Молода мама разом із 2-річною дитиною стояла у переповненій маршрутці. Дитині ніхто не поступився  місцем . Дівчина, поруч якої стояв малюк, нахабно відвернула обличчя у вікно, наче б то  не помічаючи дитини.

“Сьогодні ввечері іхала додому після робочого дня маршруткою,вона звісно ж переповнена,на одній із зупинок зайшла жінка з маленькою дитиною,рочків 2-3… Представляєте,цій милій,гарнесенькій кучерявій дівчинці прийшлось стояти, добрячий шмат дороги, тримаючись за сидіння(я також стояла) на якому сиділа молода дівчина дивившись в вікно,зробивши вигляд що не бачить цієі крихітки,не поступившись місцем…… сумно,дуже сумно з того,що наша молодь не навчена до того що місцем треба поступатись не тільки пенсіонерам які” ледь стоять”(так висловилась ця дівчинка по телефону,жаліючись комусь коли я попросила іі поступитись місцем дитині,буркнувши мені “хай інші встають,чого я маю…”),але й вагітним,і дітям!!! ” – написала жінка

Коли ж їй зробили зауваження та попросили поступитися місцем, вона обурилася: “А чому саме я?”.

Дискусія тернополян почалася із поганої, невихованої молоді. А ось завершилася тим, що водії не мають права возити таку кількість людей.

Якби там не було, пишуть тернополяни, завжди слід пам’ятати, що на місці старенької бабусі, може бути твою, на місці вагітної жінки – твоя кохана, або й те, що колись і твоїй маленькій дитині так само не поступляться місцем.