Головна Новини У Тернополі горів в’язальний цех

У Тернополі горів в’язальний цех

скачанные файлы03 липня о 18:40 на номер «101» надійшло повідомлення про пожежу, яка виникла за адресою: Тернопіль, вул. Білецька, Горіло приміщення в’язального цеха, одного з приватних підприємств міста. Загоряння виявили працівники об’єкту та власними силами намагались приборкати вогонь, але зрозумівши, що самостійно не впораються, викликали рятувальників

До місця події негайно було направлено 2 пожежно-рятувальні підрозділи. На момент їх прибуття пожежею була охоплена площа будівлі близько 90 кв.м.
Завдяки злагодженим діям вогнеборців, пожежу вдалось швидко локалізувати, та не допустити перекидання вогню на сусідні будівлі. Враховуючи те, що місце події знаходиться в промисловому районі міста, поруч розміщено ряд складських приміщень, які майже повністю завантажені легкогорючими матеріалами, наслідки могли бути катастрофічними.

О 19:30 пожежа ліквідовано.
Загалом на до гасіння було залучено 5 одиниць спеціальної техніки та 17 чоловік особового складу пожежно-рятувальних підрозділів міста. На місці події працювала оперативна група Управління ДСНС у Тернопільській області.

Причина виникнення пожежі та розмір матеріальних збитків встановлюються.