Головна Новини У Тернополі 2-х річна дівчинка самотньо блукала містом

У Тернополі 2-х річна дівчинка самотньо блукала містом

Учора, близько 12-ї години, до патрульних звернувся небайдужий чоловік, який розповів, що на вулиці Лесі Українки самотньо ходить маленька дівчинка.

Інспектори Олександра М’ялковська та Ігор Івасів негайно під’їхали за потрібною адресою, де побачили 2-х річну дівчинку, яка, одягнута в брудний одяг, самотньо блукала вулицею. Поліцейські підійшли та поспілкувалися з дитиною, вона зраділа новому знайомству та радо йшла на контакт. Патрульні посадили дівчинку до службового автомобіля та розпочали пошуки рідних.

Перевіривши прилеглу територію, опитавши громадян, які там проживають, поліцейським вдалося знайти бабусю маленькі дівчинки. Жінка розповіла патрульним, що дитина часто гуляє сама та додала, що вважає таку ситуацію цілком прийнятною.

Інспектори провели з громадянкою роз’яснювальну бесіду, наголосили на ризиках та небезпеках, які можуть спіткати таку маленьку дитину, якщо вона гулятиме сама. Провели їх додому та повідомили про подію відповідні соціальні служби.

Відтепер, умови проживання, належний догляд, харчування та виховання дівчинки перевірятимуть спеціальні служби. Патрульні також навідаються до неї додому, щоб подбати про її безпеку.

Дякуємо небайдужим громадянам за пильність та правосвідомість. Тепер доля маленької самотньої дівчинки в надійних руках.

Джерело: Патрульна поліція