Головна Новини У Тернополі інспектори з паркування оштрафували понад 200 водіїв

У Тернополі інспектори з паркування оштрафували понад 200 водіїв

Впродовж трьох тижнів на вулицях Тернополя працюють інспектори з паркування, які на місці виносять постанови за порушення водіями правил зупинки, стоянки та паркування транспортних засобів, зафіксовані в режимі фотозйомки (відеозапису).

Зокрема, за цей період інспекторами винесено близько 200 постанов про накладання адміністративного стягнення за порушення водіями правил паркування, з яких пільговим періодом для сплати штрафів скористались понад 50% власників транспортних засобів.

В управлінні муніципальної інспекції нагадують, що порушник впродовж 15 днів має можливість сплатити штраф без додаткових витрат, а у разі, якщо водій протермінує оплату, сума штрафу зросте. Також, при сплаті 50 відсотків розміру штрафу впродовж 10 банківських днів, така постанова вважається виконаною.

Уся інформація про обставини винесення постанови із зазначенням дати та місця правопорушення, геолокації і фото, розміщена на сайті Тернопільської міської ради в окремій рубриці «Постанови за порушення правил паркування».