Головна Новини У Тернополі шукають родину для американської волонтерки

У Тернополі шукають родину для американської волонтерки

Шукаємо родину в Тернополі!

Плануємо в цьому році запросити волонтера/волонтерку Корпусу Миру США. Все це в рамках проекту “Розвиток громад”, метою якого є сприяння органам місцевого самоврядування та громадським організаціям в їхній діяльності, спрямованій на сталий розвиток громад.

Що ви отримаєте?
?Вдосконалите свою англійську
?Дізнаєтесь більше про американську культуру
?Отримаєте невелику щомісячну компенсацію за проживання волонтера чи волонтерки
?та ще багато іншого (можу особисто детальніше розповісти)

Для цього нам потрібно знайти родину, у якій волонтер/волонтерка проживатиме протягом трьох місяців (орієнтовно з середини жовтня 2020 до середини січня 2021 року).

Часу знайти родину залишилось мало, тому пишіть в приват до Mariya Ishchenko

+ до карми за поширення цієї інфи серед колег і друзів❤️

P.S.: Що це за організація – Корпус миру?
Корпус миру США – це незалежне неполітичне, нерелігійне і неприбуткове агентство виконавчої гілки Уряду Сполучених Штатів. Його було засновано Президентом США Джоном Кеннеді у 1961 році з метою зміцнення миру та дружби між людьми різних національностей і культур. Наразі Корпус миру здійснює свою діяльність у понад 60 країнах світу – в Європі, Азії, Латинській Америці, Африці та Тихоокеанському регіоні. Вже протягом майже шістьох десятиліть Корпус миру надає технічну допомогу шляхом втілення в життя програм у сфері освіти, розвитку громад, сприяння розвитку бізнесу, захисту довкілля, сільського господарства, охорони здоров’я та роботи з молоддю.

Коаліція ГО “Тернопільський центр реформ”