Головна Новини У Тернополі шукають вандалів які закидали фарбою Надію Савченко

У Тернополі шукають вандалів які закидали фарбою Надію Савченко

Вночі з суботи на неділю, 29 травня невідомі закидали фарбою графіті з портретом Надії Савченко, який напередодні намалював художник Юрій Цуприк, за сприяння обласної «Батьківщини». Графіті зіпсовано російським написом: «убийца».

Того ж дня автор графіті замалював ганебний напис під портретом Надії, але всі сліди вандалізму, на жаль, виправити неможливо.

«Ми спокійно собі живемо у патріотичному файному місті Тернопіль і навіть не здогадуємося, що десь між нами ходять сепаратисти. Лише промосковські негідники, зомбовані кремлівською пропогандою, могли таке вдіяти», – вважає автор портрету української Героїні.

В суботу, 28 травня художник закінчив свою роботу, а вже вночі невідомі осквернили зображення Героя України Надії Савченко.

Тернопільська обласна організація партії ВО “Батьківщина” звертається до тернополян, які могли стати випадковими свідками цього злочину, а особливо жителів вул. кн.Острозького, де намальоване графіті: сприяти поліції в пошуках вандалів.

З інформацією також можна звертатися до офісу обласної “Батьківщини” за адресою: бульвар Т.Г. Шевченка, 23, каб. 82 та за телефоном: 0352-52-24-19.