Головна Новини У Тернополі шахраї вийшли на вулицю

У Тернополі шахраї вийшли на вулицю

Окрім телефонних дзвінків, з метою отримати доступ до банківських рахунків, шахраї вийшли на вулиці. Представляючись працівниками фінансових установ, пройдисвіти виманюють гроші у стареньких пенсіонерів.
У шахрайську пастку потрапила  80-річна тернополянка. Пенсіонерку невідома зловмисниця перестріла поблизу будинку. Представилась працівницею одного з банків та запевнила стареньку, що слід обміняти старі купюри у валюті на нові, бо ж невдовзі їх вилучать з обігу.
Старенька, нічого не підозрюючи, повела шахрайку до своєї квартири та обміняла 800 доларів на нові, ще й щиро дякувала за те, що гроші не пропали.
Лише увечері, коли до неї прийшла донька, пенсіонерка довідалася, що новенькі купюри насправді не що інше, як сувенірні гроші. Довелося телефонувати в поліцію.
Краяни, перестаньте довіряти невідомим, особливо якщо їхні прохання чи пропозиції пов’язані з грошима! Працівники банку чи соціальних державних установ не обмінюють валюту, не міняють старі куп’юри на нові, а тим паче не приходять з такими пропозиціями до  помешкань громадян.  Застережіть від   подібних шахрайств своїх стареньких родичів, знайомих та сусідів, тим самим завадивши аферистам заробити на довірі.