Головна Новини У Тернополі четвертий день снігового колапсу

У Тернополі четвертий день снігового колапсу

У Тернополі четвертий день снігового колапсу. Сьогодні люди знову повідомляють про корок в районі вулиці Микулинецької. Вночі активісти Автомайдану та просто не байдужі чоловіки звільняли Збаразьке кільце від вантажних автомобілів які фактично пеегородили проїзд вулицею. Вони допомагли їм відкопатися та розвернутися.

“Четвертий день транспортного колапсу в Тернополі. З Великої Березовиці (кажуть, що аж за межі селища) знову мегапробка аж до центру Тернополя. Я ото вийшов на Микулинецьку та й… вернувся додому.
Ось я своїм розумом не можу збагнути, щоб на четвертий день влада не додумалася оголосити надзвичайний стан на дорогах. Припинити повністю рух на якійсь ключовій дорозі, кинути на розчищення кільканадцять машин і за дві-три години розчистити, а потім іншу. За ніч могли б усі магістральні вулиці міста розчистити. Як там інші під’їзди до Тернополя — не знаю, а ось Микулинецька — справжній жах, адже з півдня в місто більше нема заїздів, не об’їдеш ніде.
А з іншого боку, кожен, хто має машину таки вкотре, знаючи про затори, преться до міста і половина з них просто без нагальної потреби. Та то заборонити треба повністю, натомість залучити до перевезення людей не тільки звичайні маршрутки, а й відомчі автобуси.
І не було би такої ситуації…” – повідомив МИкола Василечко у Фейсбук.