Головна Новини У Тернополі через борги кількох людей, світло вимкнули у двох під’їздах

У Тернополі через борги кількох людей, світло вимкнули у двох під’їздах

Подія трапилася на вулиці Мазепи, розповідають колеги з інтернет-видання “За Збручем”. Саме на їхню електронну скриньку звернулися обурені тернополяни за допомогою та порадою.

Отже, вчора у двох під’їздах вимкнули світло. Люди телефонували в РЕМ, де їм відповіли, що жодних робіт не проводили, сказали телефонувати в ЖЕК. Там ніхто не піднімав трубку. З кільканадцятої спроби додзвонилися на гарячу лінію міськради, де їм повідомили, що уже виїхав майстер. І десь  о 19.30 год. світло у домівках тернополян таки з’явилося. Майстер, що підключав світло повідомив, що електроенергію вимкнули за несплату. Причому борги мали лише кілька квартир у домі, де ймовірно, ніхто й не проживає.

Також майстер додав, що наступного дня ситуація може повторитися. На запитання чому вони таке роблять, майстер відповів, що швидше за все, таким чином провокують конфліктні ситуації, щоб жителі під’їзду самотужки розбиралися з боржниками.

Тернополяни обурюються, чому вони мають страждати за чиюсь безвідповідальність. До прикладу у автора листа, індивідуальне опалення, котре працює на електриці. Тож весь день в квартирі не опалювалось, було холодно. Ні приготувати, ні розігріти їжу також не міг. А ще й попрацювати, оскільки комп’ютер теж не працював.А що робити людям, у котрих маленькі  діти?

Тому чоловік й цікавиться чи законно відключати від електроенергії і ті квартири, господарі яких справно оплачують комунпослуги?

Ви як думаєте?