Головна Новини У Тернополі черговий скандал з “реконструкцією” зупинки

У Тернополі черговий скандал з “реконструкцією” зупинки

У Тернополі на вулиці Миру розгортається черговий скандал з забудовою зупинки громадського транспорту. “Реконструйована” зупинка на кілька поверхів має затулити вікна мешканцям багатоповерхівки. Люди проти.

“Сьогодні, на Миру, 3, люди знову зустрілися, щоб обговорити наболіле.Мешканців непокоїть так звана реконструкція зупинки громадського транспорту. Ця тема не дає спокою уже четвертий місяць. Адже,згідно з попередніми містобудівними умовами, нова будівля в кілька поверхів могла б постати прямо перед вікнами багатоповерхівки , а конкретніше-за 5 метрів від неї.Сьогодні, після зустрічі з міським головою і його запевнень, що дії підприємця Четвертака повинні базуватись виключно в рамках дозвільних документів( згідно з новою декларацією на початок будівельних робіт, він може будувати там тільки один поверх)Люди хотіли “закріпити” почуте.
На місце “гарячої точки” виїхали представник архбудконтролю – Олександр Рудик та представником відділу земельних ресурсів – Володимир Рябець. Вони перевірять законність будівництва, відповідність діючій декларації та правомірність встановлення паркану, яким обгороджено територію забудови.
Юрій Четвертак привселюдно пообіцяв мешканцям, що його новобудова матиме лише один поверх, а це для мешканців прилеглого будинку – дуже важливо. Це питання – триматиму під своїм контролем” – повідомила депутат округу Оксана Яциковська у Фейсбук..