Їли ковбасу, смакували тортом, пора і посьорбати рибної юшки, тим більше, що зварять її у Тернополі аж три тонни.
Черговий гастрономічний рекорд готує гостинне Тернопілля для гостей та жителів обласного центру, де з 6 по 9 липня відмічатимуть славнозвісний “Короп фест”, пише Галас. Зазвичай цей фестиваль святкували у Коропці, але оскільки останніми роками на нього приїжджали все менше гостей, вирішили перенести його до Тернополя, повідомили у міській раді.
До слова, цьогоріч “Короп фест” припадає на свято Івана Купала, тож гості фестивалю зможуть не тільки вдосталь накуштуватися смачної ухи, а й взяти участь у купальських забавах. Словом, як завжди буде весело і смачно.