Головна Новини У Тернополі хворих на COVID-19 військових немає

У Тернополі хворих на COVID-19 військових немає

 Вісім військовослужбовців Тернопільського гарнізону на даний час перебувають в ізоляторі військової частини та найближчим часом будуть евакуйовані до Рівненського військового госпіталю. Стан здоров’я пацієнтів задовільний. Отримують необхідне лікування.

Про це повідомляє Командування Медичних сил.

Командування військової частини А3215 повідомляє, що під час проходження тестування особового складу на полігоні, представниками лабораторії Рівненського шпиталю було обстежено особовий склад військової частини.
Тести у декількох військовослужбовців показали позитивний результат, тому було рекомендовано розмістити їх в медичний ізолятор з підозрою на захворювання, а згодом направити на дообстеження у Рівненський шпиталь.
Симптоми, які б вказували на хворобу у військовослужбовців були відсутні, температура тіла не перевищувала норми, а стан здоров’я не викликав стурбованості.
Також представниками медичної служби військової частини постійно вживаються заходи, щодо профілактики та недопущення поширення хвороби COVID-19 серед особового складу, а військовослужбовці, які перебувають у Тернополі сьогодні, не вважаються такими, що захворіли на COVID-19. Командування військової частини просить не робити поспішних висновків у встановленні діагнозу не дочекавшись остаточних результатів, а також не сіяти паніки у соцмережах під заголовками повідомлень в окремих ЗМІ.