Головна Новини У Тернополі судитимуть жінку, котра намагалась дати хабара правоохоронцям

У Тернополі судитимуть жінку, котра намагалась дати хабара правоохоронцям

Тернопільською місцевою прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно особи, що пропонувала 600 доларів США неправомірної вигоди працівникам поліції за покривання її незаконної діяльності на території міста Тернопіль.

Встановлено, що наприкінці червня 2019 року громадянка разом із двома іногородніми жительками приїхала у м.Тернопіль, з метою зайняття на його території проституцією, хоча вже притягалась до адмінвідповідальності за цю діяльність.
Усвідомлюючи, що при наданні секс-послуг на території обласного центру, працівники поліції, діючи за законом, складатимуть протоколи щодо жінок про адміністративні правопорушення, особа запропонувала правоохоронцям 600 доларів США. Неправомірна вигода «призначалась» за не вчинення ними дій із використанням службового становища, а саме – не виявленні працівниками відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми кримінальної поліції Головного управління Національної поліції в Тернопільській області факту зайняття особою та двома іншими дівчатами проституцією у м. Тернополі. Працівники поліції відмовились від неправомірної вигоди, а дії особи були відповідним чином задокументовані, що стало основою обвинувального акту, скерованого до суду.
Прес-служба прокуратури Тернопільської області