Головна Новини У Тернополі стріляли у поліцейську (Оновлена інформація. Відео)

У Тернополі стріляли у поліцейську (Оновлена інформація. Відео)

29-річний чоловік вистелив у руку капралу взводу РПОП в Тернопільській області. Стрілянина сталася на вулиці Назарія Яремчука. Поки жінка-поліцейський говорила по телефону у неї з вікна четвертого поверху цілився чоловік.

 

– Постріл здійснив 29-річний тернополянин. Сказав, що хотів налякати дівчину, а те, що вона перебувала у формі поліцейського, не помітив. «Полювання» зловмисник вів з балкону квартири багатоповерхівки, де, за попередніми даними, мешкає його дівчина, а він там здійснював ремонтні роботи, – каже начальник слідчого відділення Тернопільського відділу поліції Віталій Сиротюк.

Потерпілу госпіталізували та прооперували, повідомляє МЕДІАТОР

– Встановлено діагноз сліпе поранення правої плечової кістки. Якби куля потрапила в плечову артерію і жінка не звернулася до нас вчасно –  могла б бути загроза життя, – коментує лікар ортопед-травматолог Тернопільської комунальної лікарні швидкої допомоги Володимир Карнас.

Кримінальне провадження розпочато за частиною 4 статті 296 ККУ. Зловмисника затримано в порядку статті 208 КПК. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=0QKvjFDBSb8&w=560&h=315]