Головна Новини У Тернополі стартує програма «Соціальна картка учасника АТО»

У Тернополі стартує програма «Соціальна картка учасника АТО»

Громадська організація «Всеукраїнське об’єднання учасників АТО Галичини» спільно з ATO.TODAY оголошує про старт соціального проекту «Соціальна картка учасника АТО», оскільки прагне об’єднати підпиємства та приватних підприємців міста і області задля надання знижок на послуги та товари для учасників АТО. Наголошуємо, що цей проект діє лише для учасників АТО. Наша ціль – об’єднати бійців, ветеранів, волонтерів, цивільних громадян, не байдужих підприємців та створити дієву платформу для налагодження горизонтальної комунікації.

Правила участі у проекті для учасника АТО:

1. Зайти на наш інтернет-портал www.ato.today
2. Перейти у рубрику “Соціальні проекти”
3. Зареєструватись у “Зворотній зв’язок” (заповнити всі необхідні поля, у графі “Ваше повідомлення” надати інформацію про себе: ПІП та номер телефону, за яким з Вами зв’яжуться наші представники)
4. Під час дзвінка Ви підтверджуєте свою особу і надаєте необхідні дані для виготовлення індивідуальної Соціальної картки знижок для учасника АТО
5. Коли безтермінова пластикова картка (безкоштовна) готова, Ви її отримуєте разом із додатковою брошурою з переліком підпиємств та приватних підприємців, які погодились прийняти участь у проекті із зазначенням системи знижок на їхні товари та послуги (безкоштовно)
6. Щоквартально Ви отримуватимете оновлену брошуру зі знижками (безкоштовно)
7. Ви можете залучити до проекту інших учасників АТО

Правила участі у проекті для підприємств та підприємців:

1. Зайти на наш інтернет-портал www.ato.today
2. Перейти у рубрику “Соціальні проекти”
3. Зареєструватись у “Зворотній зв’язок” (заповнити всі необхідні поля, у графі Ваше повідомлення надати про себе інформацію: ПІП та номер телефону, за яким з Вами зв’яжуться наші представники)
4. Обов’язкова умова участі у проекті – надання знижок та спеціальних пропозицій для учасників АТО (детальну інформацію повідомить наш представник)

Участь у проекті отримують всі бажаючі, хто погоджується з умовами проекту. На даний час, перелік наших партнерів Ви зможете переглянути у розділі “Наші партнери”.

Наша ціль – об’єднати бійців, ветеранів, волонтерів, цивільних громадян та створити дієву платформу для налагодження горизонтальної комунікації. Надіємось, що наш проект буде для Вас корисним!