Головна Новини У Тернополі стартував Туристичний форум області (фото)

У Тернополі стартував Туристичний форум області (фото)

Туризм – невід’ємна складова розвитку економіки Тернопільської області. Саме тому на три дні з 22 до 24 листопада наш регіон стане майданчиком для туроператорів з усієї України для того, щоб вони могли краще познайомитися з Тернопіллям та дізнатися про його родзинки.

Розпочався форум із дискусійних панелей «Брендування територій», «Просування турпослуг в інтернеті», «Контроль екскурсійної діяльності, як основа національної безпеки». Наступні два дні форум проходитиме у Чорткові та Заліщиках.

«Галузь туризму – одна із пріоритетних щодо розвитку нашого краю. Цього року ми вже зробили конкретні справи: завершили реконструкцію цілої низки доріг до пам’яток історичної спадщини. І що важливо відремонтували дорогу Тернопіль – Львів. Якщо раніше до Львова заїжджали за три години, то тепер трохи більше за годину. Водночас, важливо, що трафік збільшився від 16-ти до 32-ох одиниць протягом доби, а це означає, що Тернопілля відкриває себе для внутрішнього та зовнішнього туриста», – підкреслив голова ТОДА Степан Барна.