Головна Новини У Тернополі півторарічна дитина зачинилася у квартирі, довелось викликати рятувальників (Фото)

У Тернополі півторарічна дитина зачинилася у квартирі, довелось викликати рятувальників (Фото)

Тернопільським рятувальникам вдалося запобігти нещасному випадку на проспекті Степана Бандери. У власному помешканні зачинилась півторарічна дитина. Мама звернулася за допомогою в управління ДСНС. Як розповідають журналістові “20 хвилин” очевидці, мама вийшла із кімнати – родина живе в гуртожитку. Тим часом дитина повернула ключі в замку та зачинила двері.

– Родина живе в гуртожитку, мама вийшла з кімнати на кілька хвилин, – розповідає очевидець пані Наталя. – Там була маленька дитина, яка замкнула двері. Мама відразу викликала рятувальників, бо потрапити в кімнату не могла, а вікно було відчинене. Вона налякалась, що дитина може випасти. Щоб рятувальники змогли під’їхати до будинку, довелося прибирати обмежувачі, які не пропускають автомобілі. Усе відбувалося дуже швидко.

В управлінні ДСНС в області повідомили, що виклик надійшов о 13:41 від мами дитини. Рятувальники прибули за лічені хвилини. Вони піднялися до кімнати за допомогою автодрабини. Двері відчинили з середини. На місце події прибули патрульні, які будуть з’ясовувати всі обставини.