Головна Новини У Тернополі п’яні “аватари” знайшли пригоди на свої ребра

У Тернополі п’яні “аватари” знайшли пригоди на свої ребра

У Тернополі п’яні “аватари” втекли з військової частини, під час цієї горе-пригоди солдати встигли потрапити у біку, після чого почали розказувати про те що ніби то їх побили на території військової частини 44 артилерійської бригади.

“Військовослужбовець солдат П., 23 листопада 2016 року перебував на військовій службі в стані алкогольного сп’яніння, пройшов освідчення на підтвердження алкогольного сп’яніння, після чого самовільно залишив розташування військової частини ще з одним подібним собі товаришем.

По факту, яке мало місце порушення командуванням окремої артилерійської бригади надано доповіді до відповідних служб та інстанцій. А згадані горе-воїни, знаючи яку відповідальність вони несуть за скоєні порушення військової дисципліни, замість того щоб визнати свою провину, відновити свій авторитет каяттям, наполегливою працею та високими професійними здобутками, в кращих традиціях шляхом обману вдаються до виправдань своєї ганебної поведінки, звертаючись до фахівців цивільних медичних закладів та підключають до цього журналістів.
Наразі у військовій частині проводиться службове розслідування по факту перебування вищезгаданих військовослужбовців на військовій службі в стані алкогольного сп’яніння та самовільного залишення військової частини (місця служби). Наразі жоден з військовослужбовців,котрі разом служать з “горе-воїнами”не підтвердив факт чи інформацію про бійку у частині.Тобто її в частині не було.
Після підтвердження вищенаведених фактів порушень, даних військовослужбовців буде звільнено з лав Збройних Сил України” – повідомив прес-офіцер 44 ОАБР.