Головна Новини У Тернополі п’яний водій пропонував 5000 патрульним

У Тернополі п’яний водій пропонував 5000 патрульним

Сьогодні, близько 4-ї години ранку, патрулюючи на вулиці 15-го Квітня, за порушення правил дорожнього руху, охоронці порядку зупинили автомобіль Audi.

Під час спілкування з 31-річним водієм, патрульні виявили в нього ознаки алкогольного сп’яніння. На пропозицію пройти огляд на стан сп’яніння на місці зупинки транспортного засобу за допомогою алкотесту Драгер чоловік погодився. Результат огляду виявився позитивним, прилад зафіксував 2,04 проміле в крові водія, що понад в десять разів перевищує допустиму законом межу.Водій спробував уникнути відповідальності та запропонував поліцейським неправомірну вигоду у сумі 5000 гривень.

Після неодноразового попередження про кримінальну відповідальність за такі дії, громадянин продовжував наполягати на своїй пропозиції. Інспектори зафіксували пропозицію неправомірної вигоди у встановленому законом порядку та викликали на місце слідчо-оперативну групу, які надалі з’ясовуватимуть обставини цієї події.Патрульні склали на водія протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані сп’яніння) КУпАП та винесли постанову за ч. 6 ст. 122 (Порушення ПДР) КУпАП.