Головна Новини У Тернополі п’яний батько наражав на небезпеку малу дитину

У Тернополі п’яний батько наражав на небезпеку малу дитину

Знову мова піде про нетверезих водіїв. Патрульні кажуть, що щодня у Тернополі штрафують водіїв у стані алкогольного сп’яніння. І не зупиняє від випивки за кермом ні велика кількість ДТП, ні смертність.  Проте, полісмени дуже вдячні небайдужим тернополянам, котрі все частіше проявляють свою громадянську свідомість та повідомляють на 102 про нетверезих водіїв.

Так трапилося і цього разу. Тернополянин зателефонував і повідомив, що на вулиці Липовій за кермом п’яний водій. Патрульні зупинили вказане авто. Патрульні хотіли перевірити вміст алкоголю в крові водія. На що він відповідав, що не пив. Потім зачинився в машині і намагався помінятися з дружиною місцями і пересісти на пасажирське місце. Побачив, що це все марне, і діло може погано закінчитися, натис на газ і хотів втекти, при цьому мало не наїхавши на патрульного. У той момент правоохоронець застрибнув в машину і заглушив мотор.

Водій чинив опір, тому патрульним довелось надіти на нього кайданки. І найгірше, що у той час на задньому сидінні сиділа малолітня дитина горе-водія, котра спостерігала спершу за дивною поведінкою батька, а тоді як його затримує поліція.  А якщо подумати на яку небезпеку батько наражав дитину, сівши за кермо, як потім з’ясувалося добряче хильнувши (алкоголь в крові в 10 разів перевищував норму), то узагалі страшно стає.

Тепер водій відповість сповна за свою безвідповідальність.