Головна Новини У Тернополі продовжують ловити нетверезих водіїв

У Тернополі продовжують ловити нетверезих водіїв

У ніч з 6 на 7 червня тернопільські патрульні, виявили трьох водіїв, які перебували в стані алкогольного сп’яніння

6 червня, 23:30 год

?Вулиця Микулинецька

Інспектори побачили автомобіль ВАЗ 2109, водій якого порушив ПДР. При спілкуванні з 28-річним тернополянином, патрульні помітили ознаки алкогольного сп’яніння. Результат проходження огляду на «Драгері» – 0,51 проміле.

7 червня, 00:50 год

?Вулиця Галицька

Водій, 2001 р.н., керуючи транспортним засобом ВАЗ 2101,
порушив ПДР. На законну вимогу поліцейських зупинитися, останній не реагував, а лише пришвидшував рух. Втікаючи від патрульних, хлопець пошкодив один з припаркованих транспортних засобів. Зупинивши автомобіль правопорушника, інспектори помітили у нього ознаки алкогольного сп’яніння: різкий запах алкоголю з порожнини рота, нечітка мова. Водій погодився пройти огляд на визначення стану сп’яніння, результат – 2,32 проміле, що перевищує дозволену норму практично у 12 разів.

7 червня, 01:15 год

?Вулиця Збаразька

Патрульні зупинили автомобіль BMW 120 під керуванням 29-річного чоловіка. Спілкуючись з водієм, поліцейські помітили у нього явні ознаки алкогольного сп’яніння. Від проходження огляду на визначення стану алкогольного сп‘яніння на місці зупинки транспортного засобу чи у найближчому медичному закладі, кермувальник відмовився у встановленому законом порядку.

На усіх водіїв інспектори склали протоколи за ч. 1 ст. 130 КУпАП (Керування в нетверезому стані). Міру покарання визначатиме суд.

Звертаємося до усіх керманичів: пам’ятайте, що від ваших дій залежить не лише ваше життя та здоров’я, але й життя інших учасників дорожнього руху