Головна Новини У Тернополі продавців магазинів “тероризує” аферист пенсійного віку

У Тернополі продавців магазинів “тероризує” аферист пенсійного віку

пенсіонер

У Тернополі орудує шахрай. Уже відомі випадки, коли чоловік пенсійного віку в магазинах обласного центру вимагає у продавців медичні книжки, копії дозвільних документів на здійснення підприємницької діяльності та представляється працівником Держпродспоживслужби з вигаданим прізвищем та ім’ям, однак жодних документів не представляє (наказу, направлення на перевірку чи посвідчення).
Також, нам стало відомо, що пенсіонер купує м’ясні та ковбасні вироби у торгівельних точках міста, через декілька днів повертається у магазин та заявляє про те, що продукт був зіпсутий, скаржиться на погіршення стану здоров’я через вживання куплених виробів, вимагає кошти на лікування. А у разі відмови продавцем чи підприємцем, посилається на «зв’язки» з Держпродспоживслужбою, погрожує штрафами та закриттям магазину.
Ми не виключаємо, що шахрайськими діями займається одна і та ж людина. Тому, у разі таких ситуацій просимо продавців, адміністраторів, завідувачів магазинів, підприємців, а також свідків подібних ситуацій терміново повідомляти на лінію «102».

Головне управління
Держпродспоживслужби
в Тернопільській області