Головна Новини У Тернополі провели Всеукраїнські змагання з картингу

У Тернополі провели Всеукраїнські змагання з картингу

Нещодавно юні картингісти України на базі спортивно-технічного комплексу Тернопільського обласного комунального центру науково-технічної творчості школярів та учнівської молоді (ТОКЦНТТШУМ) демонстрували свої вміння та віртуозність під час Всеукраїнських відкритих змагань учнівської молоді на Кубок України з картингу.
Організаторами та співорганізаторами змагань виступили: Український державний центр позашкільної освіти, Громадська організація “Товариство сприяння обороні України”, Федерація картингу Тернопільської області, Тернопільський обласний комунальний центр науково-технічної творчості школярів та учнівської молоді.
У змаганнях взяли участь 12 команд із Тернопільської, Чернігівської, Львівської, Чернівецької, Полтавської, Волинської, Рівненської, Хмельницької областей, м. Суми та м. Тернополя. Упродовж трьох днів 96 юних картингістів змагалися в дисциплінах “Швидкісне маневрування” та “Шосейно-кільцеві перегони”.
Загалом ганялися за першістю спортсмени вікової категорії від 6 до 25 років, серед яких на рівні боролися і 4 чарівних, юних дівчат.
Автомобільний спорт – це сила, мужність, боротьба, порив до перемоги, це краса, граціозність, натхнення, це випробування волі, сміливості, витривалості, це швидкість і рух, що відкривають нові далі, це безупинний пошук людської досконалості! Для кожного учасника змагань – це можливість відчути смак своїх перших, або чергових перемог.
У дисципліні “Швидкісне маневрування” перше місце виборола команда Чернівецького ОЦНТТУМ, друге місце – команда КЗ ЛОР “Львіський ОЦНТТУМ”, а третє – команда Луцького МЦНТТУМ.
У дисципліні “Шосейно-кільцеві перегони” перше місце виборола збірна команда Тернопільської області і ФКТО, друге місце – команда Волинської області, а третє – команда Чернігівської області.
Переможці та призери отримали кубки, медалі, нагородженні дипломами Українського державного центру позашкільної освіти та Громадської організації “Товариство сприяння обороні України”.
Задоволені та в чудовому настрої юні картингісти роз’їхались по різних куточках України.