Головна Новини У Тернополі проведуть благодійну екскурсію підземеллями

У Тернополі проведуть благодійну екскурсію підземеллями

Екскурсія підземеллями Тернополя 1 квітня, о 20.00.Вартість екскурсії 50 грн.

У Тернополі вперше проведуть благодійну екскурсію древніми підземеллями під містом, задля порятунку життя волонтерки.
28-річна тернополянка Сюзанна Матійчик – активна учасниця ВО”Автомайдан”. Проблеми у неї почались близько півроку тому. Дівчина, перебуваючи за кордоном, випадково зачепила родимку на нозі. Та почала рости. Онкологи запідозрили, що це меланома. Далі було опромінення, дороговартісна операція, діагностика в Ізраїлі…
На початок квітня призначили чергову операцію закордоном. Лише саме оперативне втручання коштує 22 тис. доларів. Ще потрібні гроші на перебування в країні, лікування.
Родина не в змозі самотужки зібрати необхідну суму. Тому тернопільські автомайданівці та друзі організували цілу кампанію #врятуватиСюзі. Людям пропонують благодійні зустрічі, аукціони, а тепер – ще й екскурсію підземним Тернополем! Завдяки ТІЦ \ Туристично-Інформаційний центр м.Тернополя, який приєднується до акції допомоги Сюзанні Матійчик, кожен зможе відвідати нещодавно відкриті таємничі підземелля старого міста за часів Яна Тарнавського. Вартість екскурсії 50 грн, зібрані кошти за прогулянку будуть спрямовані на операцію Сюзі.
Кількість учасників групи обмежена до 30 людей!
Екскурсія відбудеться у суботу, 1 квітня, о 20.00. Обов’язкова реєстрація за посиланням :

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdIwF9jlf04Q3kSAXOBbSdu0bYYUp1COIxlAkzhiqdhiv99-g/viewform?c=0&w=1