Головна Новини У Тернополі Притула розповів, як дружина сприйняла його зйомки у пікантній комедії

У Тернополі Притула розповів, як дружина сприйняла його зйомки у пікантній комедії

У четвер, 13 грудня, у Тернополі стартували допрем’єрні покази української комедії “Секс і нічого особистого”. Презентувати стрічку до Тернополя приїхав Сергій Притула, який поспілкувався з журналістами і розповів про те, як проходили зйомки фільму, а також про відношення своїх улюблених жінок – дружини та мами до такого сміливого експерименту.

З притаманним Сергієві гумором він відповідав на запитання тернопільських журналістів. Того ж дня буквально за годину після презентації фільму у “Сінема Сіті”, разом з «Вар’ятами» у «Березілі» дали два концерти, які зібрали повні зали тернополян.

«До мене звернулися зробити адаптацію сценарію для українського глядача і я був дуже втішений, тому що в Україні завжди фільми чи серіали знімалися з погляду на те, що буде подальший перепродаж на Росію. І тут, коли тобі ставлять задачу чітко, що ні, ніяких інших ринків, що ми орієнтуємось на нашого глядача, зрозуміло, що ми з “Вар’ятами” взялись за цю роботу і писали сценарій близько 7 місяців. Він неодноразово перероблявся з огляду все таки на якісь речі, які стосуються ментальності українців. Якщо подивитись на канадський оригінал, то у ньому є дуже багато забороненого гумору, який для українців не є притаманний», – розповів він.

Жартома розповів Сергій і про те, що дружина Катруся до останнього дуже мало знала, про що йдеться у фільмі, і йому навіть лестило те, що вона його трохи ревнувала до зйомок.

«Дружина моя дуже цікавилася, коли я зранку їхав на зйомки, а ввечері повертався, чи цілувався я сьогодні на знімальному майданчику з якоюсь “тьолкою”. А я казав: Катрусю, то це ж кіно, така робота. А вона: яка робота, цілуватися з “тьолками”?»

Відносно ставлення до стрічки мами, яка, як відомо посідає особливе місце в житті шоумена, то він її відмовив від спільного перегляду фільму. Втім, як переконаний Сергій  Притула, провокативна назва стрічки не робить її вульгарною, адже основний месидж, який хотіло донести і сценаристи, і режисери, і актори – це вміння будувати стосунки з усіма їхніми складовими. Тим не менше, батькам варто звернути увагу на те, що стрічка має вікове обмеження і рекомендована для перегляду віковою категорією “16+”.

До слова, більшу частину стрічки знімали у Львові, а також у Києві та празі. Та назагал кіно тісно пов’язане з Тернополем, адже сценарій комедії «Секс і нічого особистого» написали Сергій Притула та команда «Вар’яти Шоу». Фільм був знятий за державної фінансової підтримки розміром у 13 мільйонів гривень, що становить половину від загальної вартості виробництва фільму. У широкий прокат фільм виходить 20 грудня 2018 року.