Головна Новини У Тернополі припинять водопостачання на два дні

У Тернополі припинять водопостачання на два дні

вода

У зв’язку з виконанням заходів, пов’язаних із плановим промиванням водопровідних мереж, від 00 год 25 жовтня до 24 год 26 жовтня буде припинено водопостачання частини Тернополя, а також довколишніх сіл.

З водою будуть мешканці Центральної частини міста, мікрорайонів “Новий світ” і “Старий парк”. Вода з пониженим тиском подаватиметься у помешкання на вулицях Оболоня,Бродівська, Лук’яновича, Стадникової, Чернівецька, тобто може бути відсутньою на верхніх поверхах багатоповерхівок.

У решті мікрорайонів міста крани будуть сухими.

Починаючи з ранку 26 жовтня (середа)Ю в окремих точках розподільчої мережі цих мікрорайонів може з’явитися вода з підвищеним вмістом хлору, отже – непридатна для вживання в питних цілях чи для приготування їжі.

У період відсутності води в мережах також буде здійснено комплекс робіт, які неможливо виконати за звичайних умов. Зокрема, це заміна пожежних гідрантів, заміна запірної арматури на вузлових місцях мережі, виконання робіт з підключення новозбудованих об’єктів.

Цілковито відновлено водопостачання Тернополя й довколишніх сіл буде вранці 27 жовтня.

Адміністрація КП “Тернопільводоканал” просить вибачення за тимчасові незручності та зазначає, що промивання водопровідних мереж – щорічна процедура, яка передбачає технологією експлуатації водопровідних мереж. Здійснюють її двічі на рік: навесні та восени. Мета – покращення якості питної води.