Головна Новини У Тернополі представлено військового прокурора Тернопільського гарнізону

У Тернополі представлено військового прокурора Тернопільського гарнізону

DTP1Особовому складу прокуратури Тернопільського гарнізону представлений новий керівник – військовий прокурор Тернопільського гарнізону Західного регіону України полковник юстиції А.Война.

Представляючи Андрія Антоновича Войну, перший заступник військового прокурора Західного регіону України полковник юстиції Євген Парамонов висловив глибоке переконання, що очолюваний новим прокурором колектив вийде на новий рівень вимог чинного законодавства у воєнній сфері.

Полковник юстиції А. Война призначений з посади військового прокурора Одеського гарнізону Південного регіону України. Загальновідомо, що цей гарнізон є одним з найбільш потужних, з величезними обсягами роботи. Наприклад, А.Войною і його підлеглими протягом 2014 року забезпечено реагування на майже десятикратне зростання злочинності – 221 підозра проти 23-х у 2013 році. Поставлено питання про скасування рішень місцевих органів самоврядування щодо вилучення земель оборони, лише нормативна оцінка яких складає близько 450 млн.грн.

Євген Парамонов зазначив, що новопризначений прокурор забезпечить у Тернопільському гарнізоні виконання всіх вимог керівництва держави у посиленні боротьби з корупцією та злочинністю, виконанні всього обсяга законів щодо воєнної сфери.

Полковник юстиції Андрій Война подякував за довіру і від свого імені і всього колективу військової прокуратури Тернопільського гарнізону висловив готовність вжити заходів для повного забезпечення дотримання законодавства в гарнізоні.

У представленні взяли участь керівники всіх силових структур, військових частин, установ й організацій Тернопільського гарнізону, а також керівництва області.