Головна Новини У Тернополі померла 33-річна лікарка Ірена Куценко

У Тернополі померла 33-річна лікарка Ірена Куценко

Сьогодні, 15 липня, перестало битися молоде серце доброї та світлої людини. 33-річної Ірени Куценко. Про це сповістив громадський діяч Михайло Іваненко.

– Нещодавно при незрозумілих обставинах перестало битися серце батька Ірени, лікаря від Бога Віктора Васильовича Куценка (головний лікар Тернопільського пологового будинку з жовтня 2003 року до грудня 2019-го – авт.). Тепер смерть через страшну хворобу забрала доньку, – повідомив Михайло Іваненко.

Журналістам «Номер один» стало відомо, що Ірена Куценко страждала на онкозахворювання. Попри те, знаючи про смертельну хворобу, працювала у пологовому будинку на Замковій в УЗД-кабінеті. Коли біль стала нестерпним,  її забрали в реанімацію, де певний час пробула. На жаль, молодий організм (народилася Ірена 12 серпня 1988 року) не зумів справитися зі страшною хворобою. Без дружини залишився чоловік, без матері – 12-річний син, пише тижневик “Номер один”

Панахида відбудеться в п’ятницю, 16 липня, о 19:00 в Будинку печалі, що в Тернополі на вул. Микулинецькій. Похорон пройде в суботу на Микулинецькому кладовищі.

Нагадаємо, батько Ірени, Віктор Васильович Куценко, помер і справді за загадкових обставин. Йому раптово стало погано в одному із закладів громадського харчування ввечері 13 грудня 2019 року, свідки викликали швидку. У лікарні його намагалися реанімувати протягом півтори години, але не вдалося.