Головна Новини У Тернополі обговорюють жахливу смерть старенького втікача з геріатричного інтернату у Петриках

У Тернополі обговорюють жахливу смерть старенького втікача з геріатричного інтернату у Петриках

Його смерть не була начильницькою – це підтвердили експерти, провівши розтин тіла 65-річного чоловіка.

11 серпня до поліцейських надійшло повідомлення директора Петриківського геріатричного пансіонату, що на території закладу на огорожі виявлено тіло 65-річного підопічного.  На місце події виїхала слідчо-оперативна група.
Під час проведення огляду слідів насильницької смерті та тілесних ушкоджень не було виявлено. Це підтвердила і судово-медична експертиза. Також стало відомо, що ПЛР-тест, відібраний у чоловіка ще за життя, був негативним.
Зі слів директора пансіонату, померлий періодично самовільно покидав територію геріатричного закладу, порушуючи умови внутрішнього розпорядку. При житті хворів серцево-судинними захворюваннями.
Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань і кваліфіковано частиною 1 статті 115 ККУ за поміткою природна смерть

Напередодні шокуючу історію у соцмережах оприлюднила Галина Кравчишин.

Вона намагається зясувати, чи правдива інформація про те, що старенький житель інтернату злякався того, що заклад зачинили через карантин і мав намір втекти. Втім зачепився за огорожу і помер, пише вона у групі Тернопільські плітки

“Дорогі друзі ..від того ковіду голова ходить обертом ..а от сьогодні дізналася що вчора з Петриківського будинку людей похилого віку втікала людина ,адже цей центр як гетто закрили на карантин,і от той чоловік хворий ,немічний ,житель Петриків ,втікав через паркан і зачепився і до ранку висів на паркані де його мертвого знайшли висячим на цьому паркані ..директор цього закладу у відпустці ..прочитала в засобах масової ініормації ,що в цьому закладі 36 хворих на ковід ..можливо і цю мученицьку смерть спишуть на ковід ..хто знає про цей випадок спростуйте або підтвердіть ..ще питання до обслуговуючого персоналу ..чк ви працюєте що не побачили відсутність чоловіка цілу ніч ?хто відповість за мученицьку смерть старенького чоловіка ?чи нам вже всім ковід забрав не тільки розум ,але і людяність ?”