Головна Новини У Тернополі планують відкрити дитячий садочок у притоні (фото)

У Тернополі планують відкрити дитячий садочок у притоні (фото)

Одна з кімнат майбутнього дитячого садочка

Тернопільський фотограф Микола Василечко на своїй сторінці у Фейсбук вже декілька днів розповідає фотоісторію закинутого будинку за адресою вулиця Паркова 12 у Тернополі. Вивявилося, що це приміщення належить міській громаді,  у планах чиновників відкрити тут дитячий садочок. Та поки що тут притон безхатченків.
Микола Василечко відзняв з різних ракурсів те що відбуваєтся в будинку коли його тимчасові господарі його покидають.

“Хтось каже, що це майбутній дитячий садок, хтось каже, що це приміщення на балансі управління комунальної власності Тернопільської міської ради, хтось скаже, що безхатьків шкода, хтось ще щось скаже…
А я скажу, що сморід з того будинку вже чути за кількадесят метрів, а навпроти — діючий дитячий будинок!
А я скажу, щоб той срач по всьому будинку почистити для т. зв. майбутнього дитячого закладу (в чому я щось дуже сумніваюсь!), треба здерти добрячий шар підлоги та стін і промити все шампунями! Але запхати сюди для такої роботи чиновників міської влади, тих, хто відповідає за це приміщення, які допустили до такого стану будівлі, якщо вона дійсно на балансі міської ради, — хай чистять. Не двірників, не ремонтників…
А я скажу, що психічно здорові безхатьки, в місці, де ночують, такого б не робили! А той притон, що там ночує, вже здоровими людьми назвати важко, його треба на примусове лікування відправляти.
А я скажу, що таких будинків-притонів у Тернополі багато! У файному… файному??? місті… Це, звісно, не те місто яке вам показують по тролейбусах, по телебаченню, це не ті місця в місті, де водять туристів, але попри такі місця туристи проходять і якщо доступ до них можна закрити, забивши дошками і заваривши браму, то смороду ви не заткнете…” – пише Микола Василечко.

Наразі спростувань та відповіді на запитання хто винен у міській раді не спішать озвучувати.
Далі буде…