Головна Новини У Тернополі пенсіонерам видадуть електронні квитки

У Тернополі пенсіонерам видадуть електронні квитки


Виконавчий комітет затвердив порядок видачі безкоштовних електронних карток для проїзду в громадському транспорті для пільгових категорій. Цим рішенням безкоштовно отримати ці картки зможуть не лише пільговики, які мають право безоплатного проїзду згідно з законодавством, а й тернопільські пенсіонери.
Прийом документів на отримання електронного квитка розпочнеться на початку серпня. Для отримання електронних карток пільговикам та пенсіонерам необхідно буде надати згоду на обробку персональних даних, заповнити анкету, надати документи, який посвідчує право на пільгове отримання електронного квитка та долучити фото.
Збір даних для видачі електронних квитків та видача виготовлених електронних квитків буде здійснюватися «Центром надання адміністративних послуг», управлінням соціальної політики та управлінням житлово-комунального господарства, благоустрою та екології через так звані «ЖЕКи».
Правила користування електронними квитками будуть оприлюднені у місцях видачі електронних квитків та на сайті Тернопільської міської ради.