Головна Новини У Тернополі патрульні врятували чоловіка який пляшкою різав шию

У Тернополі патрульні врятували чоловіка який пляшкою різав шию

Вчора, близько 21-ї години, на спецлінію 102 надійшло повідомлення від схвильованого заявника, який розповів про те, що на вул. Л. Курбаса, невідомий йому чоловік розбив скляну пляшку та порізав собі руки. Після чого він підійшов до жінки, яка продавала овочі та фрукти, забрав у неї ніж та побіг у напрямку вул. Полковника Морозенка.

Один з екіпажів одразу ж вирушив за вказаною адресою.Обстеживши прилеглу територію, поліцейські виявили схожого за описом громадянина. У руках він тримав предмет, що схожий на ніж та поводив себе агресивно, перебуваючи з явними ознаками алкогольного сп’яніння.Поліцейські почали з ним розмовляти, але громадянин не реагував на зауваження та прохання: продовжував поводитися неадекватно, нецензурно висловлювався та погрожував патрульним.

Патрульні неодноразово пропонували громадянину покласти ніж на землю, щоб він не завдав собі та іншим людям шкоди, але чоловік не слухав їх та наніс собі ножове поранення шиї.Поліцейські підбігли до громадянина, забрали від нього небезпечний предмет та негайно розпочали надавати постраждалому домедичну допомогу. Окрім того, вони розмовляли з 48-річним чоловіком, не даючи йому втратити свідомість до прибуття медиків. Він розповів інспекторам, що мав намір покінчити життя самогубством, та причин таких дій не назвав.

Медики, яких викликали патрульні, вже за кілька хвилин прибули на місце. Інспектори допомогли лікарям транспортувати громадянина до карети швидкої. Чоловіка шпиталізували до лікувального закладу.