Головна Новини У Тернополі охоронець супермаркета допоміг затримати злодія

У Тернополі охоронець супермаркета допоміг затримати злодія

Перебуваючи під слідством, тернополянин вчинив крадіжку з супермаркету

Зловмисника з краденим товаром затримали працівники поліції охорони. З’ясувалося, чоловік вже неодноразово судимий та перебуває під слідством за скоєння пограбування.

Як встановили правоохоронці, тернополянин намагався викрасти товар з супермаркету, заховавши його під куртку. Недобросовісного покупця помітив працівник торгового закладу та натиснув тривожну кнопку поліції охорони.

«Я одразу помітив, що в його поведінці щось не те і скоріш за все, товар він захоче поцупити, бо кілька разів намагався сховати собі його за пазухою, скориставшись тим, що поблизу нього не було відвідувачів. Тому я одразу натиснув тривожну кнопку поліції охорони» – розповів охоронець магазину.

Наряд реагування Управління поліції охорони за декілька хвилин прибули на місце спрацювання та затримали зловмисника з краденим.

В ході перевірки стало відомо, що чоловік причетний до грабежу, який вчинив наприкінці минулого року. На залізничному вокзалі у Тернополі разом зі своїм знайомим він побив та відібрав мобільний телефон та 1500 гривень у мешканця Гусятинського району.

Наразі тернополянин затриманий відповідно до статті 208 КПК України Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. Його дії слідчі кваліфікували за ч.2 ст. 15 ч.2 ст. 185 – закінчений замах на крадіжку. Триває досудове розслідування.