Головна Новини У Тернополі оновили екстрим-парк (Фото)

У Тернополі оновили екстрим-парк (Фото)

Цього тижня завершився капітальний ремонт конструкцій екстрим-парку, що у гідропарку «Топільче». Стан виконання робіт оглянув сьогодні міський голова Тернополя Сергій Надал спільно з керівництвом управління у справах сім’ї, молодіжної політики і спорту.

«Частина конструкцій у цьому екстрим-парку була уже пошкоджена, а це загрожувало безпеці спортсменів, які тут каталися на скейтбордах та велосипедах. Тому ми вирішили оновити покриття конструкцій і замінити аварійні елементи, – пояснює Сергій Надал. – Як результат, під час ремонту в екстрим-парку працівники підрядної організації замінили усі аварійні металеві конструкції, а також фанерне покриття. І тепер їх знову можна безпечно та повноцінно використовувати».

До слова, незначні недоліки, які були виявлені в процесі експлуатації конструкцій, підрядник зобов’язався усунути найближчим часом.

Нагадаємо, перебувати на майданчику та займатися екстремальними видами спорту на ньому дозволено лише особам, які досягли 14-річного віку. Відповідний інформаційний стенд з правилами поведінки на майданчику незабаром буде встановлений.

екстрим-парк у Топільче