Головна Новини У Тернополі нетверезі водії стали винуватцями кількох ДТП

У Тернополі нетверезі водії стали винуватцями кількох ДТП

З 24 по 27 серпня патрульні поліцейські склали адмінматеріали на 4 водіїв, які вчинили ДТП, перебуваючи напідпитку.

25 серпня, близько 1-ї години ночі, на вулиці Чумацькій трапилося ДТП Volkswagen Passat та Daewoo Lanos. 24-річний водій Volkswagen Passat керував з явними ознаками алкогольного сп’яніння. Від проходження тесту на стан алкогольного сп’яніння.

На винуватця ДТП патрульні склали протоколи за ст. 124 КУпАП(ДТП) та ст. КУпАП 130 КУпАП (Керування у стані алкогольного сп’яніння). Винесли постанову ч.1 ст.126 КУпАП (Керування без відповідних документів).

Цього ж дня трапилася ще одна транспортна пригода за участю нетверезого водія Audi A4 на вулиці Симоненка. У 37-річного винуватця ДТП вміст алкоголю у крові в 10 разів перевищував допустиму норму.

Вноч,і 26 серпня, на вулиці Протасевича нетверезий водій автомобіля Mercedes-Benz не впорався із керуванням та здійснив наїзд на перешкоду. Результат огляду на стан алкогольного сп’яніння на місці – 0,71 проміле.

Майже у 6 разів перевищувала норма алкоголю в крові у 35-річного водія БМВ, який в’їхав у перешкоду на Острозького. ДТП трапилася близько 4 години ранку 27 серпня. Автомобіль евакуювали на арештмайданчик.

Управління патрульної поліції у м. Тернополі нагадує, що найчастіше ДТП трапляються через те, що водії сідають за кермо напідпитку. Водії, бережіть себе і кермуйте відповідально!