Головна Новини У Тернополі неадекватний чоловік погрожує підірвати свою квартиру на вулиці Протасевича

У Тернополі неадекватний чоловік погрожує підірвати свою квартиру на вулиці Протасевича

Надзвичайна подія у Тернополі розгортається у ці хвилини. Психічно хворий чоловік погрожує підірвати своє житло на вулиці Протасевича, 4. Тому там зараз перебуває чимало представників спецслужб. чоловкіа намагаються переконати змінити наміри. Про шокуючу подію інформує депутата Андрій Грицишин:

“НП на окрузі. Мешканець будинку на Протасевича, 4 в стадії загострення шизофренії кинувся з ножем на молоду сім’ю з маленькою дитиною. Погрожував, проколов машину. Люди викликали поліцію, мнсників. Чоловік закрився в квартирі, включив газ, погрожує підірвати квартиру. Поліцейські, на жаль, в силу своїх нинішніх повноважень не можуть виламати двері. Наразі тривають переговори…”

Не менш шокуючим для тернополян був трагічний випадок, що трапився в Тернополі на вулиці Пушкіна у Тернополі 17 липня. Того дня, нагадаємо, о 20.30 до рятувальників надійшло повідомлення, що по вул.Пушкіна у Тернополі стався вибух. За лічені хвилини підрозділ прибув за викликом. Вогнеборці підручними засобами погасили вогонь, який не встиг набрати обертів. На момент вибуху в квартирі перебували три особи. Через вибух газу на вулиці Пушкіна 7-річний хлопчик Маким та його 45-річний батько Роман отримали 30% відсотків опіків шкіри та дихальних шляхів. Чоловік помер. Вибух стався з вини дружини Романа Лихолата, яка навмисне відкрила камфорки на кухні, намагаючись здійснити суїцид.